Múlt héten Aaron köszönt el a Salamandertől, most pedig a teljes brigád otthagyta az organizációt. A Budapest Five színeiben folytatják.

A magyar CS:GO körhinta tovább pörög. Múlt héten arról számoltunk be, hogy Homoki “Aaron” Áron ugyanis távozott a Salamandertől. A kiírás szerint a csapat közös megegyezés alapján jutott erre a döntésre, de az egészről a játékosnak is megvolt a maga véleménye.

A helyét átmenetileg flashie tölti be, aki eredetileg coachként tevékenykedett a csapatnál. A folyamat úgy tűnik, itt nem állt meg, hiszen nem csak az Aaron, hanem végül az egész csapat otthagyta az organizációt. Az ex-Salamander játékosok a mai naptól kezdve szerződésben állnak a Budapest Five csapatával.

Nagyon sok jó eredményt értek el a srácok az elmúlt hónapokban és a legjobb HLTV ranglista szereplésüket is sikerült megszerezniük. A hazai CS:GO hírek tőlük voltak hangosak, és mi is folyamatosan arról számoltunk be, hogy milyen jól menetel a Salamander. A srácok viszont nem voltak hajlandóak meghosszabbítani szerződésüket az egyesülettel, így a fekete sárgát, kék fehérre cserélik. Az ötödik szerepét továbbra is flashie tölti be, azt egyelőre nem tudni, hogy mennyi időre.

Hogy pontosan, hogyan folytatódik a CS:GO története a Salamandernek, az még kérdés. Lehet, hogy Aaron köré szerveznek új csapatot, vagy egy teljesen új lineuppal vágnak neki az év hátralévő részének? És mi a helyzet a Budapest Five-val? Az új színekben is tovább robog ez a brigád?

A jövő, majd eldönti.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×