A kanadai-amerikai streamert nem ragadta magával a Fall Guys-láz.

Miközben egyre többeket ránt magával a Fall Guys, az egyik legnagyobb streamer szerint ez csak ideiglenes. Shroud csupán nemrég tért vissza Twitch-re, de máris bedobta rendkívül megosztó véleményét a köztudatba, szerinte ugyanis a Fall Guys nagyon hamar meg fog halni. Szerinte ugyanis az első meccs után nincs semmi újdonság nincs benne, épp ezért fog nagyon hamar meghalni, ha csak nem kezdik el futószalagon gyártani a pályákat a fejlesztők.

A streamer szerint a másik nagy probléma, hogy random ellenfelekkel kell megmérkőznie, ugyanis jelenleg nincs egyedi (custom) játékmód a produktumban. Shroud szerint nagyban növelné a játék élvezhetőségét, ha igazi partijátékot csinálnának belőle, ne mellesleg, így a csalókkal is ritkábban találkoznánk.

 

Nos, egyelőre valóban nem történtek iszonyú nagy változások a játékban, de hozzá kell tenni, hogy egy kis indie fejlesztőcsapatról beszélünk, akik ölébe nagyjából úgy hullott a siker, mint anno a PUBG fejlesztőinél. Az adatbányászok szerint több új játékmód is érkezik hamarosan, többek között a 100 fős „ajtócsapódás” móddal szóval nem fogunk unatkozni, az biztos…

Azt láttad, hogy már nem Ninja a legnépszerűbb streamer?

Már nem Ninja a legnépszerűbb? – Visszatértek a legnagyobb streamerek

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×