Mostantól olcsóbban juthatunk hozzá V-Buckhoz, ráadásul ez most nem limitált idejű akció. A változtatás már a legtöbb platformon éles.

A Fortnite üzleteiben (Item Shop, Store) történő összes valódi pénzes vásárlás most 20% -kal olcsóbb, beleértve mind a szokásos V-Buck vásárlásokat, mind az olyan speciális ajánlatokat, mint a Summer Legends Pack vagy a Yellowjacket Pack, amelyek egyedülálló Fortnite skineket és V-Bucks csomagokat tartalmaznak. Ha július 14. és augusztus 13. között vásároltunk a Fortnite-on belül bármit, akkor a ráfordított összegnek a 20%-át visszakapjuk V-Buck formájában.

A Shooting Starstaff csákány még mindig elérhető ingyenesen a játékon belül. A bejelentésben az Epic azt is megerősítette, hogy a kedvezmény nem befolyásolja a Support-A-Creator programot. Minden elköltött 2000 V-Buck továbbra is 1 dollárral jutalmazza az alkotókat. „Tehát amikor a játékosok ugyanannyi pénzt költenek a Fortnite-ban, mint korábban, az alkotók most még többet kereshetnek!”

Úgy tűnik, hogy ez legalább részben az App Store és a Google Play Store által bevezetett díjak elleni tiltakozásként történik. Ezeket a kifizetéseket eddig közvetlenül az Apple és a Google fizetési szolgáltatásain keresztül kezelték, de most az Epic közvetlen fizetési szolgáltatást kínál az új 20% -os kedvezménnyel.

A Mega Drop akcióról azt hittük, hogy egy limitált ideig elérhető lehetőség lesz. Ám most minden jel arra utal, hogy hosszabb távra tervez az Epic Games.

Az „Epic Games kontra App Store és Google Play Store” helyzetről itt olvashattok bővebben:

Az Apple-t és a Google-t is pereli az Epic Games – Ez lesz az év gaming sztorija

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×