Egy lap biztosan belekerül abba a kalapba, amiből októberben a FIFA 21 játékosok Ones to Watch kártyákat szerezhetnek maguknak.

Javában folyik a FIFA 21 előrendelői akciója. Az Ultimate Edition előrendelői a megjelenés után ajándék Ones to Watch (OTW) kártyát kapnak. Ez természetesen egy hatalmas lutri, ugyanis nem lehet tudni, hogy kit kapunk a kanadai kiadótól. Azt meg főleg nem, hogy a játékos, aki a kártyánkon virít, hogyan fog teljesíteni a 2020/2021-es szezonban. Egy biztos, potenciálisan el vagyunk látva lehetőségekkel, s ha egy olyan kártyát kapunk, akit szívesen a csapatunkban tudnánk, már csak szurkolnunk kell, hogy a valóságban is teljesítsen a játékos.

Összességében nem szokta túlságosan előre lelőni az OTW listán szereplők nevét az EA Sports, most mégis úgy tűnik, hogy kivételt fognak tenni. Még csak augusztus eleje van, s már kiderült, hogy ki kap biztosan OTW kártyát októberben. A Chelsea szurkolók jól figyeljenek, ugyanis őt biztosan meg akarják majd kaparintani:

 

Ha augusztus 14 előtt előrendeljük a FIFA 21 Ultimate Editiont, akkor esélyt kapunk arra, hogy megkapjuk Timo Wernert a klubunkba.

A fiatal német klasszist a Chelsea igazolta le idén nyáron. A hírek szerint már új csapatával edz, vagyis nagy eséllyel jó formában kezdhet majd neki a szeptemberben induló Premier League-nek. A londoniak Werner mellett Hakim Ziyech-et is szerződtették, könnyen lehet, hogy az Ajaxból érkező klasszis is OTW lapot kap majd.

Ezt olvastad már?

Egyre biztatóbb a FIFA 21 – Változnak az egyéni taktikák is

×