Minden játéknak megvan a maga varázsa, de mi lenne, ha két népszer FPS legjobb tulajdonságait egyetlen játékba gyúrnánk össze? K1nex megcsinálta.

Ha sorra vesszük a Steam legnépszerűbb játékainak listáját, Top5-ben találjuk a CS:GO-t és a Rainbow Six: Siege-et is. A két játék sikere azonos alapokon nyugszik, sok mindenben hasonlítanak egymásra. Belső nézetű 5v5 lövöldözés mind a kettő, csapatban harcolunk a pálya teljesítéséért. Különbségek is vannak bőven, hiszen az R6-ban minden operátor más képességekkel és fegyverekkel szerelkezhet fel, míg a CS-ben mindenki saját magára szabhatja a fegyvereket, akár körönként mást forgatva.

De mi történne, ha a különbségek eltűnnének, és egy játékba gyúrnánk ezt a két remek FPS-t?

K1nex is ezen gondolkozhatott, amikor megalkotta CS:GO – Rainbow Six: Siege nevű videóját. A szokatlan fragmovie alapján ismert CS:GO játékosok adják, ám a szép jeleneteket megspékelte pár R6 effekttel is.

Van itt drónokon és kamerákon át, az új karakterválasztó animációkig sok minden, valamint az R6-ból ismert színek, betűtípusok és HUD elemek is.

 

K1nex-nek egyébként nem ez az első próbálkozása hasonló videókkal, korábban már a CS:GO x Overwatch, és a CS:GO x Quake párosításokat is összehozta.

Nektek mennyire jönne be egy ilyen egyedi képességekre épülő mod a CS:GO mellé?

Ezt olvastad már?

Sparkles közel 4,5 millió forintot költött, hogy egyetlen skint megszerezzen

×