Rengeteg módja van annak, hogy őrült pénzeket tegyünk bele a CS:GO-ba. Sparkles erre a legjobb példa, ő 4,4 millió forintot költött el trade-up közben.

A CS:GO gyökeres része a legkülönfélébb fegyver kinézetek, melyből már több száz van jelen a játékban. Természetesen fillérekből is össze rakhatunk egy egész kollekciót, a felső határ azonban a csillagos ég. Ha pénztárcánk engedi, akár milliókat is költhetünk egyetlen festésre, erre egy jó példa a következő történet.

Sparkles 4,4 milliós befektetése

A CS:GO-ban közel sem a legnépszerűbb módszer egy skin megszerzéséhez a trade-up szerződések használata, azonban sokkal kiszámíthatóbb, mintha kereskedne az ember. A dolog lényege, hogy egyazon kollekció kinézeteit kell betörni és akkor garantáltan ugyan azon gyűjtemény egy jobb skinjét kapjuk meg.

Ez szuperül hangzik mindaddig, amíg nem egy régi kinézetet akarunk megszerezni. Az AK-47 Fire Serpent az Operation Bravo ládában jött be, csak ebből nyitható.

Sparkles tehát fogta magát és trade-upokkal elindult a StatTrak AK-47 Fire Serpent Factory New felé.

 

Az AK levadászása közben rengeteg csodaszép kinézetet kellett kvázi visszaadnia a VALVE-nek, a végén mégis, legalábbis neki megérte.

De vajon megérte a kinézet vadászása?

A végső üzletkor is 50% esély volt csak a fegyver kiesésére. Ha Sparkles szerencsétlenül jár, egy StatTrak Desert Eagle Golden Koi Factory New is kieshetett volna. Szerencséjére nem így járt, de akkor megérte az üzlet?

A CS.MONEY szerint nem. Az átlagos ár egy ilyen fegyverért körülbelül 7400 dollár. Természetesen ilyenkor már a float (kopás) is számít, ez pedig csak lejjebb vinné a fegyver árát a maga 0.067-es értékével.

Sparkles ezen az üzleten több, mint 2,2 millió forintot bukott, hogy nekünk már ne kelljen. Köszönjük!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×