A Summer Heat alatt rengeteg korábbi meta lap kapott ráncfelvarrást. Idő kérdése volt már csak, hogy mikor kap Semedo is új lapot.

A játék megjelenésekor Semedo volt az egyik legkedveltebb jobbhátvéd lap. Rengeteg profi meccsen használták, hiszen 82-es értéke ellenében is kiválóan megoldotta a feladatát. Bár a szezon alatt egy InForm és Headliner lap is érkezett, végül a sok új lap mellett nem tudott érvényesülni.

A rajongók már valószínűleg nagyon várták ez lapot, és végül meg is érkezett. Íme Semedo felerősített Summer Heat lapja.

Summer Heat Nélson Semedo Objective

  • Portuguese Passer – Adj gólpasszt, két Rivals meccsen portugál játékossal
  • Defensive Delivery – Adj 2 gólpasszt, Rivals meccsen védőkkel.
  • Scoring in Spain – Rúgj 10 gólt Rivals meccseken LaLiga játékossal.
  • Light-up LaLiga – Rúgj gólt 5 győztes Rivals meccsen, LaLiga játékossal.

A feladatok egyáltalán nem nehezek, és az új lap viszonylag gyorsan kifarmolható. A lap nagyon erősre sikeredett, mely a legtöbb kulcs statisztikájában majdnem tökéletes. Jobb lábasként jobb oldalon viszonylag kevésszer kerül olyan helyzetbe, hogy a bal lábát kéne használnia, de azért figyeljünk oda, hogy az csak három csillagos. Ezenkívül a Strength, ami alacsonyabb, de minden más statisztikája kimagasló.

Semedo ezzel a lapjával ismét visszatér a metába, és ne lepődjünk meg, ha többször is felbukkan majd a szembejövő csapatok kereteiben. Vidal SH lapja strong linket ad neki, valamint Lenglet is sokat segíthet a beépítésén.

Te meg fogod szerezni Semedo Summer Heat lapját?

Ezt olvastad már?

Manchester United legendával bővül a FIFA 21 Icon kategóriája

×