Megérkezett a FIFA 21 hivatalos előzetese. A videóból ráadásul az is kiderült, hogy új ikont köszönthetünk majd az EA Sports sportjátékában.

Tárt karokkal vártuk a tegnapi nap a FIFA 20 legújabb Team of the Week keretét. Az EA Sports-nak viszont más tervei voltak, az új keret helyett inkább a FIFA 21 borítóit mutatták be a rajongóknak.

Az új cover szakít a megszokott sémával és egy teljesen új megközelítésben tálalja a játékot. Mbappé kerül az összes kiadás tokjára, annyi különbséggel, hogy mindegyik FIFA verzió más-más stílusban mutatja be a játékost. Az új borító rendesen megosztja a közösséget, sokan lusta, amatőr megoldásnak tartják. Véleményem szerint jól fog kinézni az összes verzió a valóságban, jót tett a vérfrissítés a szériának.

S ha már vérfrissítésnél tartunk, a mai nap elkezdett terjedni egy új kép a világhálón, ami a FIFA 21 egyik új szereplőjét hivatott idő előtt lebuktatni.

A játékos egy ikon lesz, ráadásul nem is akárki, a Premier League egyik legikonikusabb támadója.

Nos, az EA Sports szerencséjére nem tudta elég gyorsan körbejárni az internetet a leak, ugyanis néhány perce megérkezett a FIFA 21 hivatalos előzetese, amiben már felbukkan a francia legenda.

Eric Cantona csatlakozik majd a futball legnagyobbjaihoz, így aki a francia futball szerelmese, szinte biztos, hogy a keretében akarja majd tudni a Manchester United ikonját.

 

Magát a bemutatót is Cantona narrálja egyébként. A videóban röviden bemutatják a játékmódokat, valamint pár fiatal sztár is felbukkan a képernyőn.

A FIFA 21 október 9-én jelenik majd meg.

Ezt olvastad már?

Mbappével jelent meg a FIFA 21 borítója az interneten

×