Ismét egy remek középpályás a Summer Heat promóció alatt. Vidal lapja ismét elképesztő, és valószínűleg visszavette pozícióját a kezdőmben.

A Summer Heat alatt rengeteg remek SBC-t láthattunk már. A korábban kiadott játékosok új erőben térnek vissza, így ha az év alatt volt olyan játékos, akit igazán kedveltél, most újra előveheted. Számomra ilyen volt Vidal lapja, akit a FUTMAS és a Flashback lapja után ezúttal a Summer Heat alatt is viszont láthatunk.

Az ára 260 és 270 ezer között mozog, és az elkészítéséhez két 86-os csapatra lesz szükségünk. A követelmények annyira nem magasak, ráadásul a fejlődő lapok korábbi kártyáit simán beledobhatjuk az SBC-be.

A statisztikái egy értéket kivéve mindenhol 80 pluszosok. Gyorsulásasa remek, ahogy a támadó értékei is. Passzai jók. Dribbling statisztikái magasak, de ezeket mindenképp erősítjük. Védekezési statjai kiválóak, ahogy az erőnléte is. Kiváló komplett középpályásról beszélünk. Aki használta Arturo Flashback lapját, az mindenképp szedje ki, hiszen ezt a lapot is legalább annyira szeretni fogja. Vidal elképesztő addíció a középpályákra, és valószínűleg a kapitányi karszalagot is visszaadom neki.

Chem Style tekintetében két nagyszerű lehetőségünk is van. Ha a védekezési és futási statisztikáit akarjuk kimaxolni, akkor a shadow-val ezt megtehetjük. Ha viszont a Balance, Agility párost érezzük kevésnek, akkor az Engine a neked megfelelő. Én az utóbbival próbálom ki, de itt már tényleg egyéni preferenciára hagyatkoznék. LaLiga csapatoknál mindenképp helye van a chileinek, de Dembelé, Lenglet, Griezmann, Messi, vagy De Jong miatt, akár több helyre is beépíthető.

Nálatok érkezik a Summer Heat Vidal lap a csapatba?

 

×