A Future Stars alatt bemutatott James egy még erősebb lappal tér vissza, ráadásul a megszerzéséért se kell sokat fáradozni.

A FIFA utolsó előtti szakaszába léptünk az új játék megjelenése előtt. Az új season játékosok mellett lecserélték a teljes repertoárt, így új Summer Heat labdarúgókkal is megismerkedhetünk. Aki esetleg lemaradt Kuboról, vagy szüksége van egy PL jobb szélsőre annak megérkezett James egyenesen Manchesterből.

Summer Heat Fan Favorite: Daniel James feladatok

  • Silky Skills – Adj gólpasszt, két különböző Squad Battles (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen, olyan játékossal, akinek a trükkmozdulata (SM) 4 csillagos.
  • Weak Foot Wonder – Rúgj 2 gólt, és adj 2 gólpasszt ugyanazon Squad Battles (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen, olyan játékossal, akinek a gyengébbik lába (WF) 4 csillagos.
  • Premier Passer – Adj 15 gólpasszt Squad Battles (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen, Premier League játékosokkal.
  • Winning the Battle – Rúgj gólt, 7 győztes Squad Battles (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen, Premier League játékossal.

A lap megszerzésért tényleg nem kell sokat vergődnünk. James 7 Squad Battles meccsből biztosan megvan, de ha Rivals közben játszol akkor is megszerezheted. Ott maximum a győztes meccsek okozhatnak nehézséget. A lap, mint a Future Stars kártyája ismét nagyon erősre sikeredett, ráadásul az előző szezon objective játékosához, Bruno Fernandeshez strong linket is ad. Csodacserének mindenképp használható és érdemes egy Marksman chemyt rárakni. Én mindenképp kiszedem ezt a lapot, mert már a 86-os verziójával is nagyon elégedett voltam.

Ti beépítitek James 91-es lapját a keretbe?

×