Már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik meg a Heartstone legújabb kiegészítője. Az új kártyák egyik zászlóvivője Headmaster Kel’Thuzad lesz.

Hamarosan kifúj az Ashes of Outlands kiegészítő, de gond egy szál sem, már bejelentették a váltást. A Scholomance Academy egy sokkal színesebb, szórakozottabb kiegészítője lesz a Hearthstone-nak, mint elődje. Ismét a hóbortos karakterek és röhejes jelenetek domináltak a bemutató során, ami érthető, elvégre ismét iskolapadban találhatjuk magunkat hamarosan.

 

A Blizzard már azt is elárulta, hogy augusztus 6-ra tervezik az élesítést, vagyis két hét múlva már az új kiegészítő lapjait bontogathatjuk.

S ha már bontogatunk, akkor a cél természetesen a legtöbb Legendary megszerzése. Az egyik zászlóvivője az új kiegészítőnek nem lesz más, mint Headmaster Kel’Thuzad, akinek a kártyáját már meg is nézhetjük magunknak:

Ahogy arra lehetett számítani, a kártya az új kiegészítő effektjét, a Spellburstöt is megkapta. Ez a hatás akkor lép érvénybe, ha kijátsszuk az első Spellt a Spellbursttel rendelkező lap asztalra helyezése után. Headmaster Kel’Thuzad esetében érdemes lesz egy ártó varázslatot kijátszani, ugyanis ha az első Spellel elpusztítunk egy miniont (vagy többet), akkor azt vagy azokat megidézzük a saját oldalunkra.

Érdekes mechanika ez, biztosan komoly változásokat fogunk majd tapasztalni a metában. 

Ezt olvastad már?

A Riot bemutatta a következő Spirit Blossom skineket

×