A Summer Festival keretén belül a Riot megmutatta a következő négy Spirit Blossom kinézetet. Az Ahri, Kindred, Cassiopeia és Riven fanok örülhetnek.

Alig néhány hetet kellett várni, hogy a Riot Games bemutassa a következő adag kinézetet, ami érkezik majd a játékba. Most a Spirit Blossom család bővül, melybe Lillia első kinézete is tartozik. A négy szerencsés hős Ahri, Cassiopeia, Kindred és Riven lesznek.

A Spirit Blossom kinézettel jelenleg Lillia, Thresh, Yasuo, Teemo és Vayne rendelkezik. A Riot Games az új skinek mellé rögtön a splash artokat is kiadta, ezek szintén szemkápráztatóak lettek.

 

A négy bemutatott skin két kettes csoportra bontható. Ahri és Kindred skinjei világos színekkel, fehérrel és kékkel operálnak, közben egy enyhe rózsaszín beütést is láthatunk. Ahri hazateleportáláskor egy igazi rókává változik, míg Kindred zenél hazamenetel közben.

Velük ellentétben Cassiopeia és Riven kinézetei sokkal nyomasztóbbra sikeredtek. A vidám és világos színek sötétbe fordultak át, bár a kék és a fehér itt is jelentős maradt. A rózsaszín helyett itt a lila szín jelenik meg.

Spirit Blossom Ahri

Spirit Blossom Kindred

Spirit Blossom Cassiopeia

Spirit Blossom Riven

A pontos árazásról és megjelenési dátumról egyelőre nincs információnk. Amint a Riot további részletek árul el, mi megírjuk majd nektek.

Ti melyiket vennétek először a négy kinézet közül?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×