Christian Pulisic kapta a legújabb 94-es Summer Heat kártyát, s így az SBC-t is. Megnéztük, hogyan lehet a leggyorsabban, legkevesebb Coinból kivenni.

Az EA Sports nagyon ráérzett arra, hogy mire van szüksége a FIFA 20-nak a nyári uborkaszezonban. Évek óta csökken az aktivitás a Team of the Season után, ami valahol érthető is, ugyanis ezek a lapok többnyire a játék legjobbjai. Ha ezek kipörögnek, papíron már nem igen van mit csinálni az aktuális FIFA-ban.

Nos, a Summer Heat ezen kíván segíteni, vagy legalábbis lazítani. Sorra érkeznek a jobbnál jobb kártyák, s velük együtt az SBC-k, amik mozgásban tartják a piacot is. A kihívások jutalmait pedig maguk a játékosok szavazhatják meg, így valószínűleg többen tényleg a játéknál is maradnak, mert szeretnék megkaparintani választottjukat.

A legutóbbi szavazás győztese az USA válogatottjának csapatkapitánya, a Chelsea kiválósága: Christian Pulisic.

Forrás: Futbin

Az EA egy 94-es Overall Ratinggel rendelkező kártyával jutalmazta meg ezért a játékost, ami elnézve a statjait, valószínűleg a legtöbb csapatba valamilyen úton-módon biztosan beférne. A négycsillagos gyengébbik láb és skill egy stabil játékossá teszi a pályán, valamint a 99-es stamina lehetővé teszi, hogy egész mérkőzésen fel-le rohangálhasson a pályán. A gyorsasága és összességében a labdavezető képessége szintén kimagasló, s a lövések terén sem kell majd félteni. (Egyedül talán távolról nem érdemes vele próbálkozni.) Fizikálisan le lehet gyűrni, de mozgékonyságának köszönhetően nem szabad, hogy komolyabb problémákba ütközzünk vele. A Premier League csapattal rendelkezőknek kötelező vétel az SBC.

Ráadásul félelmetesen olcsó

Körülbelül 100-110 ezer Coinból már kivehető a játékos, de ha van pár kártyánk a klubban, ami belefér a kihívásba, ez az ár csak lejjebb csúszik. Csupán egyetlen keretet kell összedobnunk érte, egy minimum 85-ös csapatot, amiben felbukkan legalább egy Chelsea játékos.

Íme egy példa:

Christian Pulisic Summer Heat kártyáját július 28-ig lehet megszerezni a FIFA 20 Ultimate Teamben.

Ezt olvastad már?

Megvan kik fognak szerepelni a FIFA 21 borítóján

×