Több, mint valószínű, hogy ennél sokkal több kombináció lesz, a megjelenéskor viszont ők szinte biztos, hogy szerepelnek majd a képeken.

Ugyan az első hivatalos, csak a FIFA 21-re fókuszáló videó csak holnap érkezik, úgy néz ki a borítókép sztárjai már ma kiderültek. Ha a felfedezett információ beigazolódik, úgy idén a PSG, a Dortmund, az Atletico Madrid és a Liverpool is ad játékost a FIFA borítójához.

FIFA 21 cover sztárok

Semmi meglepő nincs abban, hogy a FIFA 21-et Kylian Mbappével tolják majd meg először. A francia tehetség már az első bemutatásban is nagy szerepet kapott, várható volt tehát, hogy borítóra kerül.

Mellette a szintén őrült jó szezont záró Haaland is az arca lesz a játéknak, miután mindössze 20 évesen szétlőtte a Bundesligát.

A harmadik hős Trent Alexander-Arnold, a Liverpool fiatalja, aki 2 év alatt Bajnokok Ligáját és Premier League-et is nyert.

Negyediknek Joao Felixre esett a választás, az Atletico Madrid játékosa 20 évesen már rendkívül meghatározó, így mind a négyük előtt hatalmas karrier áll.

A következő adag bejelentésre a Twitter is készül, néhány, a FIFA 21-hez köthető hastag mellé ugyanis oda került a játék emojija.

Az emoji megjelenítéséhez át kell navigálnotok a Twitterre.

 

Bár hivatalos információ még nem látott napvilágot, ezen információk és a fentebb látható kép alapján feltételezhetjük, hogy idén a fiatal tehetségek lesznek rivaldafényben. Holnap, azaz július 23-án számíthatunk az első gameplay előzetesre, mikor végre kizárólag a FIFA 21-en lesz a hangsúly.

Ti várjátok már a holnapi gameplay trailert? Ti bíztok abban, hogy az idei év tényleg nagy változást hozhat?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×