Egy ideje küzdenek azzal a játékosok, hogy a pontosnak tűnő találatok végül nem érnek célba. Az Infinity Ward fejlesztője végre reagált.

Sajnos néha a Call of Duty: Warzone-ban előfordul, hogy olyan, mintha vaktölténnyel lövöldöznénk. Ezt azt jelenti, hogy bármennyire is lövünk pontosan, olyan mintha a töltény célt tévesztene, a rendszer egész egyszerűen nem regisztrálja a találatot.

Az Infinity Ward fejlesztője, Joe Cecot végre reagált a csalódott játékosok problémájára.

Egy frusztrált Twitter felhasználó nem csak egy videót tett közzé a hibáról, de azt is megkérdezte, hogy kihez kell fordulnia, hogy történjen valami? Ahogy a videóban látható, több találat sem ért célba, mintha csak vaktölténnyel lőtt volna.

„Úgy néz ki, hogy hibásan regisztrálja a találatot. Köszönöm, jelentem” – mondta Joe Cecot.

Sajnos egyéb magyarázattal nem szolgált, ám az biztos, hogy ő is problémának látja azt, ami a videóban is látható. A videó esetében többekben az is felmerült, hogy esetleg a fal akadályozta a golyó becsapódását. Ez esetben maga a rosszul beállított textúra az oka a hibának. Persze nem biztos, hogy ez a gond, hiszen több játékos is beszámolt már a hibáról, más helyzetekben.

Az viszont megnyugtató, hogy az Infinity Ward már foglalkozik az üggyel. Amit tehetünk, hogy várunk, és türelmesek vagyunk akkor, amikor bármennyire is lövünk jól, nem ér semmit. Sajnos közben több bug és glitch is található a Warzone-ban, melyek javítására szintén nagy szükség lenne. Remélhetőleg szép lassan olyan játékot kapunk, amire vágyunk.

Nálad előfordult már a fenti probléma?

Vonatokkal bővülhet a Warzone az ötödik szezonban

×