NICKMERCS a saját Twitch csatornáján mutatta meg a videót a nézőinek. A Warzone ötödik évadában úgy tűnik, nem csak a stadion lesz nagy újdonság.

Mindenki arról beszél és ír megállás nélkül, hogy az ötödik szezonban végre megnyílik a stadion a Warzone-ban. Miközben érthető a POI körül egyre nagyobb felhajtás, az Infinity Ward, még az is lehet, hogy tudatosan, másról szépen elterelte a figyelmet.

NICKMERCS egy nagyon rövid, de annál tartalmasabb videót osztott meg a nézőivel a minap. A néhány másodperces anyagban a vasútállomáson egy mozdonyból nézzük végig, ahogy elhasít a fejünk felett egy helikopter. Ez magában nem lenne érdekes, a tény viszont, hogy egy mozdony belsejében vagyunk, izgalmassá teszi a videót.

A Warzone-tól amúgy sem idegen a járműhasználat, quaddal, jeeppel, terepjáróval, kamionnal és helikopterrel már most is csapathatjuk. A vonat megjelenésével bekerül az első kötöttpályás jármű. Más játékokban már sikerrel vizsgázott, így a Warzone-ban is biztosan meglesz a helye a járműnek.

A videóban továbbá szerepel egy dátum is, augusztus 5., mely könnyen elképzelhető a dolgok jelen állása szerint, hogy az ötödik szezon indulásának napját jelzi.

Szerintetek tényleg bejön a stadion és a vonat is az ötödik szezonban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×