A SAMSUNG ismét Galaxy skinnel erősíti a Fortnite kozmetikai tartalmainak kategóriáját. Galaxy Scout hamarosan megszerezhető lesz.

Pár napja kiderült, hogy új SAMSUNG skin érkezik a Fortnite-ba, a közkedvelt Galaxy mellé egy hölgy kiadás, Galaxy Scout válik hamarosan elérhetővé. Galaxy-t ráadásul azért kedvelik sokan, mert limitált elérhetőségű tartalom volt, s csupán kijelölt SAMSUNG tulajok szerezhették meg. Az új Scout esetében mint kiderült, lazítottak a kritériumokon, így szinte biztos, már csak azért is, mert elvileg az Item Shopban is felbukkan majd a jövőben.

 

Július 25-én és 26-án megrendezésre kerül a Galaxy Cup a Fortnite-on belül. Ezen nem indulhat el mindenki, kizárólag Androidos telefonnal rendelkező felhasználók állhatnak rajthoz. Minden induló megkapja a Galaxy Scout mellé érkező Wrapet, amit vagy 5 pont megszerzésével, vagy 5 lejátszott körrel lehet majd feloldani a torna során. (Már az öt pont megszerzése sem rakétatudomány, de az Epic Games öt menet után is megadja, így ha nincs szerencsénk, sem távozunk üres kézzel.)

A torna legjobb 10 ezer játékosa viszont megkapja a fődíjat, Galaxy Scout a gyűjteményükben fog landolni.

Összegezve tehát a Galaxy Scout Outfitet kizárólag Android játékosok szerezhetik meg ingyen a versenyről. A legjobb 10 ezerbe kell bekerülnünk az összesítés alapján, s már kapjuk is az új skint. Ha nem vagyunk szerencsések, akkor sem kell csüggedni, ugyanis az új Galaxy Wrapet mindenki megkapja.

Ha nem tudsz elindulni a versenyen, mert nincs Androidos készüléked, vagy alapvetően PC-n, vagy konzolon játszol, akkor sincs gond! Ugyanis Galaxy Scout később az Item Shopban is fel fog bukkanni.

Ezt olvastad már?

Ha ilyen nevű játékossal végzel, akár össze is omolhat a Fortnite

×