Furcsa és rendkívül bosszantó hibára derült fény a Fortnite-ban. Egyre többen számolnak be fagyásokról, sőt összeomlást is okozhat ez a hiba.

A Fortnite játékosoknak nem idegen, hogy bizonyos hibáktól kifagy, vagy akár teljesen összeomlik a játékuk. Most sajnos egy újabb ilyen nehézségre derült fény, ellene pedig kvázi semmit sem tehetünk.

Természetesen a hiba először a Redditen került megosztásra, ahol a posztoló egy videóval demonstrálja a hibát. A néhány másodperces anyagon jól látszik, hogy miután végez az ellenfelével, akinek kínai karakter van a nevében, megáll a játék, ugyan csak néhány másodpercre.

Dying or Killing someone with a Chinese letter in their name can cause your game to hitch/freeze from FortniteCompetitive

A kommentek között persze azonnal jelezték, hogy nekik is hasonlóan viselkedik a játék. Egyesek arról számoltak be, hogy sokkal hosszabb kifagyásokat tapasztalnak, sőt, bizonyos esetekben még összeomlást is okozhat ez a furcsa Fortnite bug.

A hiba mindkét irányba működik, de csak így bosszantó. Sokan megerősítették, hogy akkor is hajlamos kifagyni a játék, ha minket öl meg egy, a nevében kínai karaktert viselő játékos.

Az Epic Games egyelőre nem kommentálta az ügyet. A játékosok körében már az is felmerült, hogy mindenki kínai karaktert ír a nevébe, hogy ezzel is nyomást helyezzen a fejlesztőkre.

Ti találkoztatok furcsa fagyásokkal az elmúlt időszakban? Lehet, hogy épp ezzel volt nektek is gondotok!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×