Úgy tűnik, hogy a Sony kezdi előkészíteni a PlayStation 5 előrendelését, de hogy ki mennyit vehet, az limitálva lesz.

Bizonyára az utóbbi időben mindenki egyre izgatottabb a PS5 megjelenése kapcsán, főleg azután, hogy a Sony bejelentette: jóval több gépet gyártanak, mint tervezték. Közben adatbányászok rendszerint azon vannak, hogy feltárják a PlayStation weboldalának titkait. A kódban nemrég feltűntek az előrendelés részletei is, így derült ki egy mindenki számára fontos infó.

„Csak egy PS5 verziót vehetsz. Már egyet raktál a kosaradba” – szól majd a figyelmeztetés az oldalon.

A Sony minden bizonnyal szeretné elkerülni azt, hogy a megjelenéskor máris mindenki felhalmozza az igen kelendő gépeket, így úgy fest, egy magánszemély egyszerre csak 1 gépet rendelhet elő.

 

Ezen kívül előkerült egy PS5 Compatible felirat is, mely valószínűleg majd azon PS4 játékokra kerül rá, melyeket a PS5-ön is futtathatunk majd. A PS5 visszafelé kompatibilitásának egy része tehát hivatalos. Sajnos az a helyzet, hogy bár a Sony igyekszik minden játékot elérhetővé tenni az új konzolon, lehet lesznek olyan címek, melyek nem kapják meg a feliratot.

Az viszont biztos, hogy az előrendeléssel már foglalkozik a Sony, így talán hamarosan azt is megtudjuk, hogy a különböző modellek mennyibe kerülnek.

Te szeretnél induláskor több PS5-öt venni, vagy elég egy?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×