Kantét legyűrve végül Pogba nyerte a játékosok között meghirdetett Summer Heat szavazást. Egy 95-ös lappal büszkélkedhet.

Egy újabb Summer Heat szavazáson vagyunk túl. A két legesélyesebb az előző ciklusból Paul Pogba, valamint N’golo Kanté volt, de a francia párbajt végül a Manchester United középpályása nyerte. Érkezett is a felerősített Summer Heat lap, ami egy 95-ös összértékelést kapott.

A lap elkészítéséhez egy 84-es, valamint egy 88-as csapatra lesz szükségünk, és a jelenlegi árfolyam miatt ez nagyjából 300 ezer zseton környékére tehető.

Na, de nézzük is mit kínál nekünk ez a lap. 191 centi magas, High/Medium workrate. 5 csillagos trükk mozdulatok mellett, 4 csillagos gyengébbik láb. Gyorsulása nem a legjobb, viszont végsebessége már jónak mondható. Lövései közül egyedül a befejezéssel vannak gondok, viszont távoli lövései igen magasak. Passz statjai kíválóak. Balance alacsony, Agility oké, de nem jó, a többi dribbling statjával viszont nincs gond. Védekezési statisztikáira ráfér az erősítés. Erőnléttel és fizikummal viszont bírni fogja.

Chem style tekintetében Shadow, vagy Engine működik Pogba lapján a legjobban, de ugye itt mindenki döntse el, hogy számára melyik értékek növelése fontos. Az ár-érték arány egyáltalán nem mondható rossznak, viszont számomra Pogba mindig is egy ilyen kérdőjeles kártya volt. A többi lapja nálam nem tudta bebiztosítani a kezdő pozíciót, de simán lehet, hogy ez csak a saját játékstílusomnak köszönhető.

Mit ajánlok? Erős linket ad Bruno Fernandeshez, Jameshez, valamint Perfect link Martiallal. Gyengeségei a 73-as Balance és 79 Acceleration, valamint 4 csillagos a gyengébbik lába a FUT Birthday laphoz képest. Az ár-érték arány viszont jó.

Én ezt a lapot kihagyom, de írjátok meg kommentben nálatok, hogy muzsikál Pogba Summer Heat lapja.

×