Ezzel az ötlettel garantáltan könnyebben elviselnénk az pályán rohangáló NPC-ket.

Nemrég kerültek be a játékba, de a legtöbben már most megutálták a Marauder NPC-ket. Ennek legfőbb oka, hogy képesek elrontani pár pillanat alatt bárki játékát, ha a meccs elején ráspawnolnak. Még a legnagyobb profik sem kivételek, a világbajnok Bugha is megtapasztalta már az NPC-k bosszantó mivoltát.

A legtöbb játékos szerint a kompetitív módból biztosan kikerülnek majd a Marauders NPC-k, de casual meccsekben egy ideig még biztosan maradnak. A kérdés csak az, hogy változatlan formában, vagy végre rászánja magát a nerfre a az Epic?

Ezt olvastad már?

Újabb Fortnite hiszti: A profiknak elegük van a Marauders bandából

 

A probléma persze nem az aimjukkal van, illetve a random helyezkedést sem lehet okolni, erre lettek kitalálva. A Marauders darabszámot viszont nem ártana kontroll alatt tartani a közösség szerint.

A tapasztalatokra építve már ki is számolták, mi lenne az ideális mennyiség.

Nem a spanyol viaszt találták persze fel a játékosok, pusztán a játékban már látott mechanikákat emelnék át a Marauders NPC-kre.

Solo módban 2-3 NPC-vel még a meccs elején is illik elbánni, magasabb létszámnál persze az ő számuk is nőhetne. Ez a megoldás garantáltan kevésbé bosszantóvá tenné őket, és ahogy már említettük, nem is állna olyan távol az Epic-től.

Ugyanis pontosan ugyanezt a módszert alkalmazzák a fejlesztők a Supply Droppok életénél is. Minél kevesebben vagyunk, a Dropot is annál könnyebb megszerezni.

Reméljük az Epic, mint már olyan sokszor, most is meghallgatja a közösséget, és elgondolkodik a Marauders nerfen.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×