Az új szezon indulásával új játékelem is érkezett a Fortnite szigetre, a Marauders banda könyörtelen NPC-k formájában aprítja a játékosokat.

Mikor a Season 3 elindult, szinte mindenki a térképpel és a skinekkel foglalkozott. Pedig egyéb újdonságból is jutott bőven, itt vannak például rögtön a vérszomjas NPC-k, a Marauders banda tagjai.

Az újfajta fenyegetés ráadásul több stílusban érkezett, a Marauders egyes tagjai a közelharcot szeretik és lerohanják a játékosokat, míg vannak akik távolról szedegetnek a sniperrel.

Természetesen a fejlesztők célja nem a játékélmény rontása volt, mégis sikerült kiváltani a profik felháborodását.

Hiszen a Marauders NPC-k az esetek többségében ártalmatlan BOT, néha olyanokat vadulnak, hogy az már tényleg nem emberi.

„Én nem haragszok senkire, csak egyszerűen sokkoló hogy a fejlesztők azt hiszik, ez jót tesz a játéknak. Most komolyan, agyhalottak a devek, vagy mi?” – fogalmazta meg ellenérzéseit Dakotaz egy NPC-kkel vívott vesztes csata után.

„Miért vannak egyáltalán a játékban egyek az idióta Marauders NPC-k? Az egész meccset tönkre tudja tenni, ha a közeledbe spawnolnak, mindegy hogyan játszol. Fél órát várok egy meccsre, hogy aztán kiszedjenek a BOT-ok” – sérelmezte egy másik meccsen a Fortnite világbajnoka, Bugha.

 

A legbosszantóbb NPC killekből egy összeállítás is készült, ezek alapján valamennyire azért érthető a felháborodás. Titeket mennyire bosszantott fel eddig a Marauders banda érkezése?

Ezt olvastad már?

Hatalmasat zuhant a Fortnite sziget vízszintje – Visszatért Risky Reels

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×