Érdekes történet az AMD háza tájáról.

Ryzen 5 3600-at rendeltek, de Ryzen 3-as felirat szerepelt csomagoláson. „Na ilyenkor mi van?” – gondolná egy átlagos vásárló, de persze alapvetően hirtelen azt sem tudja az ember, hogy ilyenkor mi a teendő. Ez esetben hamar jött a lesújtó valóság, a doboz belsejében ugyanis változatlanul az AMD Ryzen 5 3600-as processzorok foglalt helyet, ez pedig még jobban összezavarta a vásárlókat.

Ezúttal sajnos nem hazudott a doboz

A Hardware Times információi szerint csupán egyetlen szállítmány volt érintett, az egy szállítmány alatt pedig nem egyetlen dobozra gondolunk. A lap szerint a hibás csomagolás a borzasztó jó eladásoknak köszönhető, a kínai akciók alkalmával ugyanis teljesen kiürült a Ryzen 5-ösök doboz készlete, emiatt pedig a kínaiaknak rögtönözniük kellett. Nos, ezt egyelőre nem erősítette még meg az AMD, de a garancia miatt érhetik még nehézségek a tulajokat, így feltehetően hamarosan érkezik a hivatalos állásfoglalás az ügyben.

Minden esetre az biztos, hogy néhányan alaposan meglepődtek, főleg mikor mégsem a Ryzen 3-ös felirat virított a processzoron. 

Ezt láttad már?

Így nézne ki a GTA: San Andreas, ha 2020-ban adták volna ki

×