Az Unreal Engine 4 csodákra képes.

Remélhetőleg senkinek a gyerekkorából nem hiányzott a GTA: San Andreas, ami talán az egyik legjobb epizód volt a Grand Theft Auto sorozatból. Bárhonnan is nézzük, de immáron 16 éve, hogy megjelent a Rockstar remekműve, aminek a grafikája már 2004-ben sem volt olyan nagy szám,  de nem is ezért szerettük, hanem az elképesztő szabadságért, amit akkoriban kevés játék adott ilyen részletességgel.

Most egy csapat megcsinálta a San Andreas-ból ismert térképet a manapság divatos Unreal Engine 4 alatt, ami egy teljesen új köntöst adott a játéknak:

https://www.youtube.com/watch?v=hPEKOlFO88o&feature=emb_title

 

Könnyen lehet, hogy ha 2020-ban adták volna ki a San Andreas-t, akkor hasonló grafikát kapott volna. Persze a rossz hír, hogy nem véletlenül néz ki ilyen jól a trailer: sajnos jelen esetben csupán egy machinimáról beszélünk, a készítők pedig elárulták, hogy sajnos egyszerűen nincs meg az erőforrásuk ahhoz, hogy egy remake-et készítsenek. Persze érthető, hiszen óriási munkával járna, még ha csak a világot is át akarnák hozni, az NPC-kről és a küldetésekről nem is beszélve.

Valószínűleg így ez egy örök álom marad…

Ezt láttad már?

“A pokolba fogsz jutni” – A Twitch bannolta a Fortnite-ban hittérítő streamert

 

×