Módosul a játékbalansz, ezúttal ismét Sage-hez nyúlnak hozzá.

Amíg a bétában rendkívül erősnek számított Sage, az éles verzióban már alaposan hozzányúltak, ami után már kevésbé volt vonzó a karakter. Legalábbis ezt hittük, viszont a Blitz.gg statisztikái szerint még mindig toronymagasan vezet Sage a pickelt karakterek között.

Amíg Vipert a játékosok 1,8 %-a választja, addig a Sage esetén ez az érték 20%-ra rúg.  Ebből is sejthető, hogy mennyire közkedvelt a karakter, a Riot pedig épp ezért nyúl az ügynökhöz. Erről a karakter dizájnért felelős Morello nyilatkozott Twitch csatornáján:

„Sage-nél elég nagy munkálatok várhatóak. Sage-gel jelenleg nagyon elszaladt a ló és itt most nem a healelésre gondolunk.”

A karakterekért felelős vezető elárulta, hogy itt bizony „extrém” változtatásokra kell gondolni, ami bizony durva nerfet eredményezhet. Kíváncsian várjuk, hogy mivel is rukkolnak elő. Mindeközben nem csupán Sage az egyetlen, amit átdolgoznak, Raze is hasonlóképp jár, ám az esetében nem beszélhetünk olyan óriási változtatásáról. Neki az ultijához akarnak nyúlni, amit jelenleg nem lehet olyan könnyen kicselezni, ha csak időben el nem kezdünk szaladni. Ez fog módosulni hamarosan Morello állítása szerint.

Őszintén szólva nem gondoltuk volna, hogy Sage-et tovább gyengítik a közeljövőben, bár az kétségtelen, hogy amíg a többi ügynöknek 1, maximum 2 igazán hasznos képessége van, addig Sage összes képessége elképesztő jól el lett találva. Az újraélesztéssel pedig az egész mezőnyben ő kapta a legerősebb ultit.

Ezt láttad már?

Így nézne ki a GTA: San Andreas, ha 2020-ban adták volna ki

×