A megosztó streamer kicsit megnyugtatta követőit.

Már hetek teltek el azóta, hogy Dr DisRespect, shroud és Ninja platform nélkül maradtak. Míg az utóbbi kettő a Mixer megszűnése miatt, addig Dr DisRespect esetén még az okokat sem tudjuk, ugyanis sem a streamer, sem pedig a Twitch nem árult el konkrétumokat.

Dr DisRespect pedig ismét megszólalt egy interjúban, ahol kihangsúlyozta, hogy a Twitch még mindig nem árult el semmit a ban körülményeit illetően.

A PC Gamer újságírója több ízben is próbálta kifacsarni a választ a doktorból, ennek ellenére nem derültek ki további részletek. Ezúttal lehet, hogy kár többet belelátni a dolgokba, ugyanis Dr DisRespect állítása szerint ő maga is épp úgy meglepődött, mint bárki más.

A csapata azonnal hívta telefonon, mikor híre ment a kitiltásnak, viszont a streamer a mai napig nem tudja, hogy mi állhat valójában a háttérben. Ez azért is különös, mert exkluzív szerződése volt a lila óriással,

épp ezért jelenleg is fontolgatják, hogy beperlik a Twitch-et.

Természetesen az a kérdés is előkerült, hogy merre folytatja a streamer a karrierjét, amire Dr DisRespect azt válaszolta, hogy „jogi okokból óvatosnak kell lennem. Annyit elárulhatok, hogy biztosan nem a Twitch-en fogok visszatérni.”

A Dr DisRespectet alakító Guy Beahm még nem döntött, hogy a saját weboldalán vagy valami másik platformon folytassa. Azt viszont leszögezte, hogy a történtek után nem érdeklik az exkluzív szerződések, így a korábbi pletykákat is erősen megkérdőjelezhetjük ezek után.

UPDATE: Új videóval jelentkezett Dr DisRespect

Sejtelmes videóval tért vissza Dr DisRespect

Ezt olvastad már?

Mi lesz shrouddal és Dr. DisRespecttel? – Avagy melyik platformra térnek vissza a legnagyobb streamerek?

×