Biztosan sokan örülni fognak a hírnek, a Riot Games új Viper buffokon dolgozik. S a legjobb a történetben, hogy akár már az 1.04-ben élesedhetnek.

Június másodikán jelent meg a VALORANT, a Riot Games kompetitív FPS játéka. Sokan a CS:GO, az Overwatch és a Rainbow Six: Siege ötvözeteként tekintenek rá a különböző karakterek, s azok képességei miatt. Egy biztos, a VALORANT esetében nem minden a célzás, a választott karakterünket is betéve ismernünk kell, hogy sikeresek legyünk. Szerencsére egyiket sem igazán nehéz megtanulni, viszont mesterükké válni annál bonyolultabb.

Meglepően jó munkát végeztek a fejlesztők az egyensúlyuk kialakításakor. Vannak frusztráló képességek, de egyik sem tűnik ki feltétlenül a sorból. Ezt egy FPS-ben ráadásul nem egyszerű összehozni, érdemes kalapot emelni a Riot Games előtt.

Viper, a toxikus gázokkal szórakozó karakter viszont talán egy fokkal gyengébb, mint ügynöktársai.

A játékosok is sorra kérik az erősítését a fejlesztőktől, ami most úgy fest meg is érkezik. Altrombe, a Riot Games egyik munkatársa Redditen írt egy Viperről szóló bejegyzés alá. A rioter elmondta, már jó ideje fókuszban tartja Vipert a fejlesztőcsapat, s ha minden jól megy, már a következő frissítéssel megérkezhet a buff.

Részleteket még sajnos nem közölt, ugyanis elméletileg még semmit sem véstek kőbe, így nem látta volna helyesnek, ha elszórja az infómorzsákat. Érthető, nehogy megtetsszen egy módosítás, ami később meg sem érkezik.

Ezt olvastad már?

Már vasárnap megérkezhetnek a VALORANT legújabb fegyverskinjei

×