A VALORANT első Ultra csomagja, az Elderflame már megvásárolható a játék boltjában. A következő csomag pedig már vasárnap megérkezhet.

A semmiből érkezett meg a VALORANT első Ultra szettje, az Elderflame. A sárkányos tematikával megáldott skinek pillanatok alatt a közösség kedvenceivé váltak. Ugyan voltak olyanok is, akik megkérdőjelezték a létezésüket, ugyanis túlságosan elrugaszkodnak a valóságtól a tartalmak, ami nem feltétlenül tesz jót a kompetitív iránynak. Arról nem is beszélve, hogy egy teljes vesét kér értük a Riot Games, a csomag 100 dollárba – kb. 31 ezer forint –  is fájhat.

Viszont ha nem tetszenek a sárkányok, nem kell csüggedni, a vasárnapi új ciklusba könnyen lehet, hogy új skineket élesítenek.

 

A forrásfájlok között már megpihen két teljesen új szett, amik a Cyberpunk és a Deathmatch kódnevekre hallgatnak. Az adatbányászok modelleket még nem tudtak előkaparni róluk, ugyanis titkosítva vannak a fájlok, de ez pár napon belül változhat. Minél közelebb érünk a megjelenéshez, annál nagyobb esély van arra, hogy a Riot feloldja a védelmet. Sokan kedvelik a Cyberpunk vonalat – főleg, hogy hamarosan a Cyberpunk 2077 is megjelenik, – így nem lennénk meglepve, ha ezzel a „családdal” erősítenének a fejlesztők legközelebb.

Ha esetleg nem láttad volna még az Elderflame tartalmakat a játékban, íme az összes:

Így néz ki az Elderflame a játékban – Képek, videók közelebbről

×