A Modern Warfare és Warzone játékosok szerint egy hiba miatt néha az ellenfél egyáltalán nem látható. Ez eléggé megnehezíti a játékot.

Annak ellenére, hogy július 14-én nem jelent meg frissítés a Call of Duty: Modern Warfare-hez és Warzone-hoz, a játékosok különös jelenségről kezdtek beszámolni. A playerek szerint ugyanis több esetben láthatatlan ellenség ölte meg őket. Sokan azt sem igazán értik, mi folyik a játékban.

Természetesen előfordulhat, hogy egy-egy szögből nem látjuk, hogy ki öl meg bennünket, de úgy tűnik, hogy itt jóval többről, egy hibáról van szó.

Valamikor egyébként létezett az Active Camo, ami láthatatlanná tett a Call of Duty-ban, de nem a Modern Warfare-ben vagy a Warzone-ban érhető el. Egy nemrég megjelent videó alapján viszont sokan úgy vélik, hogy a láthatatlanság mégis létezik, csak épp nem tervezett módon.

Did they update the ghost perk? from r/CODWarzone

Ahogy az alábbi videóban is látszik, nem éppen egyértelmű, hogy hol van az ellenfél, egészen addig, míg meg nem látjuk a killcam-ben. Ott azonban jól látszódott az, ami harc közben nem.

Persze most megoszlanak a vélemények arról, hogy ez csak egy egyszeri jelenség, egy hiba, vagy egy ügyes csalás eredménye. Az Infinity Ward eddig nem reagált a problémára, de remélhetőleg minél előbb foglalkozni fognak az üggyel.

Az Infinity Ward közben folyamatosan dolgozik a hibák javításán:

Egy sor Warzone hibát javítanak a fejlesztők hamarosan

×