Mint tudjuk a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone játékát számos hiba nehezíti meg. Ezek közül több javítás alatt áll, így hamarosan jobb helyzetben lehetünk.

A fejlesztő Infinity Ward természetesen tisztában van azzal, hogy a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone világát számos hiba, bug és glitch lepi el. Szinte minden na előkerül egy-egy újabb hiba, ugyanakkor jó hallani arról, hogy foglalkoznak a javításokkal.

Bármennyire is furcsa, valójában a fejlesztők mindent megtesznek, hogy a játék 100 százalékosan jól működjön, a hibák javítása pedig általában kiemelt prioritást élvez. Nemrég egy listát is kiadtak arról, hogy a következő frissítésekben mely hibákat javítják. Néhány bosszantó hibától szép lassan tehát megszabadulhatunk.

A fejlesztők július 13-án frissítették a javításokat taglaló nyilvános Trello táblát, melyben több új hibát is megjelöltek. Ezek megoldását jelenleg is kutatják, vagy épp már dolgoznak rajta.

Kép forrása: Warzone

Íme néhány példa arra, hogy mely hibák javítása várható a közeljövőben:

  • Ha egy játékos ledobja a fegyverét a Warzone felkészülési szakaszában (lobby), akkor az éles meccs kezdetekor megtalálhatja és felveheti a korábban eldobott fegyvert.
  • A nyomjelző töltények (tracer bullets) nem jelenítik meg a vizuális effektet, ha más lőszertípus van használatban az M4-ben.
  • A játékosok az előnézeti képernyőn oldalra fordíthatják a Riot Shieldet.
  • Egyes esetekben a játékosok fizikáját a helikopter befolyásolhatja, amikor ejtőernyőt használnak.

Érdemes részletesen átnézni az említett Trello táblát, ahol talán hamarosan azt a hibát is megtalálod, ami téged bosszant. Sajnos úgy tűnik, hogy még számos általunk ismert hiba várat magára, azonban jó tudni, hogy legalább foglalkoznak ezekkel a fejlesztők.

Tapasztalatunk szerint jóval több hiba jelenik meg néhány nap alatt, mint amennyit a fejlesztők javítani képesek. Hogy a Trello táblán szereplő javítások mikor érkeznek, azt pontosan nem lehet tudni.

Azt például láttad, hogy a kivégzés téged öl meg?

A profi kivégzés, ami az ellenség helyett téged öl meg a Warzone-ban

×