Ismét a League of Legends-ről tweetelt Alexandria Ocasio-Cortez, amerikai politikusnő. Követőinek elárulta a rangját, valamint azt is, hogy melyik a kedvenc karaktere.

Alexandria Ocasio-Cortez tavaly egy pillanat alatt a League of Legends közösség szívébe zárta magát. Az észak-amerikai politikusnő nyíltan beszélt arról Twitter oldalán, hogy szabadidejében előszeretettel nyúl hozzá a Riot Games MOBA játékához. Ezzel áttörve a falat a gamer és a politikus réteg között.

Most ismét LoL-os kontextusban tweetelt. Ő maga is karanténba vonult a COVID-19 okozta káosz miatt, így nem nagyon tudott mit tenni, ismét hobbijának, a League of Legends-nek kezdett élni a munkája mellett. Ocasio-Cortez egészen Silver 3-ig húzta fel magát a ranglétrán, s azt is megosztotta követőivel, hogy ezt melyik karakterrel tette.

 

Ahogy a kongresszusban is, úgy a League of Legends-ben is embertársai megsegítését tűzte ki célul magának. Épp ezért Support pozícióban teljesít Cortez, s kedvenc karaktere nem más, mint Sona. A közösségi médiában aktív politikusnő mindezt az eredeti poszt alatt, a kommentszekcióban árulta el az érdeklődőknek.

 

Még a világbajnok FunPlus Phoenix hivatalos Twitter oldala is reagált „AOC” tweetjére, az esport klub egy 10 napos kontraktust ajánlt fel a hölgynek.

Ezt olvastad már?

Végre lehullt a lepel: Így néz ki Yone, a League of Legends új hőse

×