Nem szórakozik a Riot Games. A League of Legends Spirit Blossom eseménye során nem egy, hanem egyből két új karaktert is megjelenít a kiadó.

Meglepő bejelentéssel szolgált pár hete a Riot Games. Elmondták, hogy a nyári Spirit Blossom esemény során nem egy, hanem egyből két új LoL hős fog érkezni a játékba. Egyik már a jövő héten játszható lesz, ő egy új jungler, Lillia.

 

A másik hős már kevésbé lesz aranyos, ugyanis egy halált legyőző harcos fog érkezni a személyében. Minden jel arra utal, hogy a neve Yone lesz. Azok, akik képben vannak a League of Legends történetével, most biztosan fel vannak pörögve, ugyanis Yone nem más, mint Yasuo testvére. A Legends of Runeterra kártyajátékban már felbukkant, s most úgy fest a LoL-ban is debütál pár hét múlva.

Korábban már láthattunk róla egy képet, hála egy leaknek, ami a Spirit Blossom kinézetét buktatta le a hősnek. Viszont az alap Splash Artról idáig még semmit sem tudtunk. Pár hónapja egy Champion Roadmap posztban felbukkant egy sokat sejtető kép, ami most megerősítette:

Tényleg Yone Splash Artja került ki a világhálóra.

Yone – League of Legends

Érdekes irányt vett a Riot Games Yone-nal, ugyanis az alap modell önmagában beleférne a Blood Moon tematikába. Sokan gondolhatják, hogy egy Darkinnak köszönhetően tud visszatérni az élők sorába a karakter, viszont ezt még június elején Michael Yichao, a Riot Games egyik munkatársa cáfolta Twitteren.

 

Nagy valószínűséggel Lillia éles megjelenésekor kerül majd fel Yone a PBE szerverre, vagyis egy hét múlva többet fogunk tudni a karakterről. Addig is nem tehetünk mást, csak türelmesen várhatunk.

Ezt olvastad már?

Yuumi erősödik, míg Aphelios újból gyengül a 10.15-ös LoL frissítésben

×