Meglepő helyzetet jelentenek újonnan a Reyna játékosok. A Riot Games úgy fest titokban módosított az ügynökön, ez pedig sokaknak nem tetszik.

Reyna a VALORANT legújabb karaktere, egy duelist, aki ha akarja akár egymaga fel tudja venni a versenyt egy teljes csapattal. Ebben segíti őt a skillsetje, amit úgy állított össze a Riot Games, hogy a proaktív játékosok kezében működjön a leginkább az ügynök. A Devournek köszönhetően killek után gyógyíthatja magát, ezzel pedig hatalmas súlyt vehet le a Sage játékosok válláról. Persze ha akarja sebezhetetlen is lehet, valamint egy elég komoly Nersight effekt is került a kitjébe.

Az 1.03-as VALORANT frissítés ugyan nem listázta, de a Reyna játékosok visszajelzései alapján gyengítettek a karakteren. Eddig képesek voltunk egy szoros harc után gyógyítani magunkat a Devourrel akkor is, ha közben már más irányba néztünk. A visszajelzések szerint erre már nincs lehetőség, ha levesszük a szemünket az ellenfeleink testén megjelenő gömbről, a gyógyítás megszakad. Vagyis újonnan már nem lehet biztonságba vonulni egy megnyert párbaj után, ha gyógyítani szeretnénk magunkon.

Kipróbáltuk, jelenleg tényleg nem lehet fedezékből healelni, látnunk kell az orbot, ha gyógyítani akarjuk magunkat.

A játékosok egyébként nem azon borultak ki, hogy a Riot Games változtatott a Devour mechanikáján, hanem azon, hogy nem közölték ezt a közösséggel. Ebből kifolyólag lehet reménykedni, hogy csak egy bugról van szó, a játék fejlesztői ugyanis eddig mindig nyíltan beszéltek a változtatásokról. A hivatalos reakcióra még várunk, ám addig is el lehet kezdeni megszokni a képesség új működését.

Cserébe akár már vasárnap új skincsalád érkezhet a játékba:

Már vasárnap megérkezhetnek a VALORANT legújabb fegyverskinjei

×