Ma megérkezik a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone legújabb frissítése, ami kicsit átrendezi a játékmódok listáját. Indulhat a party móka.

A ma érkező frissítés után érdemes lesz újra összeállni a haverokkal egy kis CoD-ozáshoz, hiszen olyan játékmódok térnek vissza, melyek kifejezetten kedveznek a közös mókának.

Party Game

A Party Game Moshpit három közkedvelt partimódot kínál a játékosoknak, beleértve a One in the Chamber, a Gun Game és az All or Nothing játékmódokat. Ezek a játékmódok persze nem először jelennek meg a játékban, ám most egyszerre kínálnak kikapcsolódást és szórakozást a csapatoknak.

A játékmódok listáját ezúttal szándékosan úgy tervezték, hogy ezen a héten együtt szórakozhassanak a játékosok, és kicsit szüneteltessék a nehéz, stresszel teli meccseket.

Kép forrása: Modern Warfare

Gunfight Tournament

Ráadásul ismét visszatér a Gunfight Tournament, hogy a két fős csapatok egy versenyen csaphassanak össze, aminek a végén izgalmas jutalmak szerezhetők.

24/7

Ami a 24/7 játékmódokat illeti, most játszható a 8v8 felállás a Modern Warfare legújabb mapján, Cheshire Parkon. Emellé természetesen visszatért a legnépszerűbb 24/7 játékmód, a Shoot House 24/7.

Új csomag

A héten érkezik egyébként a Shop-ba egy új bundle, amelyben az egyik operátor, Syd jut főszerephez. Egy friss skint kap, valamint elérhető lesz egy Grau blueprint, egy egyedi óra, egy jármű-skin a cargohoz, valamint egy calling card és egy emblem.

Warzone

A Warzone játékmódjainak listája az marad, mint eddig:

  • Solo
  • Duo
  • Trio
  • Quad
  • Warzone Rumble
  • Plunder Trio

Te melyik játékmódban csapatod a héten?

Ezt láttad már?

Meddig megy el a Warzone rakétája? – lehullott a lepel

×