A gyakorlatban nem leszünk sokkal előrébb ahhoz, hogy Warzone meccseket nyerjünk, azonban bizonyos helyzetekben mégis jól jöhet ez a tudás.

A nagyobb távra leadott lövések minden FPS játék igazi gyöngyszemei. Legyen szó egy jól irányított AR sortűzről, vagy egy több száz méteres mesterlövész találatról, mindig ezek adják a legnagyobb eufóriát. Persze ott vannak még az RPG-k, melyek aztán a legnagyobb tűzijátékot tudják okozni, távolról azonban sok macera van velük.

A Warzone rakétavetői

Messzire talán nem a leghatékonyabb ez a kategória, cserébe egy jól irányzott töltet simán magával visz egy teljes squadot is, ha pontosan célzunk.

A kérdés inkább az, hogy vajon milyen messzire lehet elsütni ezeket a fegyvereket?

A mítoszvadász játékosok végre nekifeküdtek, hogy lerántsák a leplet a több hónapos kérdésről, lássuk az eredményeket:

  • A RPG-7 a legklasszikusabb rakétavető nagyjából az összes játékban. Szabadon tüzelhetünk vele, ebben nincs semmilyen célzó mechanika. Ennek okán a fegyver mindössze 265 méterre tud ellőni, ennél a távolságnál a töltet érintkezés nélkül felrobban.
  • A következő fegyver a Strela-P. Szintén szabadon tüzelő fegyverről van szó, a különbség csak annyi, hogy jelentősen gyorsabb a kilőtt rakéta. A tesztek alapján a feljavított verzió 1000 méterre képes lőni, jelentős ugrás tehát az RPG-7-től.
  • Utolsó versenyzőnk a PILA névre keresztelt bestia. Hasonlóan a Strela-P-hez, ez a fegyver is képes elérni az 1000 méteres távolságot. Ezzel a Prison és a Stadium között is ölhetünk akár egy jól irány áldással az ellenfeleink irányába. A különbség a két fegyver közt, hogy utóbbi jelentősen lassabb, cserébe viszont nem zuhan, miközben halad a levegőben.

Ezek alapján ti melyik rakétavetőt használjátok leginkább a Warzone-ban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×