Hasít tovább a Summer Heat FIFA 20 promóció. A legutóbbi Showdown párbaj lezárult, viszont a sima SBC-k sorra érkeznek. Íme két olcsó megoldás hozzájuk.

A Real Madrid legyőzte a Granadát, így a legutolsó Summer Heat Shodown győztese Vinícius Júnior lett. A Real szélsőjének Summer Heat kártyája ezzel 3 Overall Ratinggel nőni fog – remélhetőleg mihamarabb -, vagyis a 92-es lap 95-ösre fog fejlődni. Az SBC-t egyébként bárki megcsinálhatta, mellette Machís kártyájára lehetett lecsapni. Ha a Granada győzött volna, akkor utóbbi örülhetne a tripla szintlépésnek.

Viszont a Summer Heat dömping halad tovább, fókuszba pedig ezúttal a Seria A került. Most Danilo – Juventus/Piemonte Calcio -, valamint Lukaku – Lazio – lapjára csaphatunk le, relatíve olcsón. Mindkét laphoz egy-egy csapatot kell bedaráljunk, s ha ezt meg tudjuk tenni, máris a gyűjteményünkbe kerülnek a szóban forgó kártyák. Jövő hét hétfőn összecsap a Juventus és a Lazio, s ha azt a játékost vettük ki, amelyik a győztes csapat címerét viseli magán, épp úgy, mint Vinícius Júnior esetében, ezúttal is három szintet fejlődni fog. Döntetlen esetén mindkét játékos fejlődik egy-egy szintet.

Danilo lapjának adatai:

Lukaku lapjának adatai:

Mindkét lap körülbelül 120 ezer Coint ér a különböző platformokon. Egy-két ezer Coin különbség tapasztalható, de ha elő tudunk állítani 120 ezer költőpénzt, akkor gond nélkül feloldhatjuk az egyik lapot. Értelemszerűen ha mindkettőre szükségünk van, akkor körülbelül 240 ezer Coint kell rájuk fordítani, ha nulláról szeretnénk kivenni őket.

Megnéztük, hogy mely csapatokkal a legkifizetődőbb az SBC-k teljesítése, mindkét laphoz készült két-két megoldás a kritériumaikhoz. Lássuk milyen megoldásokat javaslunk a kihívásaikhoz:

Danilo

Danilo SBC 1. olcsó megoldás

Danilo SBC második olcsó megoldás

Lukaku

Lukaku SBC 1. olcsó megoldás

Lukaku SBC 2. olcsó megoldás

A Summer Heat tehát pörög tovább. Olvastad, hogy milyen fantasztikus ötlettel állt elő GoldenBear?

Kiváló SBC ötlettel állt elő GoldenBear – Íme a Summer Heat Unreleased

×