Fantasztikus közösségi SBC ötlet született. Ilyenkor reméljük, hogy az EA Sports is figyel, s esetleg megszületik a jövőben a Summer Heat Unreleased Guaranteed pakk.

A Summer Heat során rendesen megdolgoztatja a FIFA játékosokat az EA Sports. Sorjában jönnek az érdekesebbnél érdekesebb speciális kártyák, amiknek a sorsáról ráadásul többször mi, a közösség dönthetünk.

Ott van példának okáért az esti Granada – Real Madrid mérkőzéshez köthető SBC.

Tegnap estig megszerezhettük magunknak Machís, vagy Vinícius Jr. Summer Heat kártyáját. Ha a Granada nyer, Machís lapja fog fejlődni, a Real győzelme esetén Vinícius, s ha esetleg döntetlen lesz a találkozó vége, mindkét kártya fejlődik egy Overall Ratinget. Egyszerre szerezhetünk magunknak kiváló lapokat, valamint részt vehetünk egy kisebb szerencsejátékban is. (Aki biztosra akar menni és van elég Coin a felhasználóján, természetesen mindkét lapot megszerezheti a biztos profit érdekében.)

FIFA 20 – EA Sports

Egy másik fajta Summer Heat akció a közösségi szavazás. Ebben az esetben többnyire három lehetőséget ajánl nekünk a kiadó, a szavazatainkat pedig Loan kártyák formájában adhatjuk le. A szavazás győztese speciális lapot és SBC-t kap, amire bárki lecsaphat.

Minden Summer Heat fordulónak van győztese, így egy végleges lap biztosan bekerül a játékba. Viszont ez nem jelenti azt, hogy a színfalak mögött a többi variánst nem készítette el az EA Sports.

GoldenBear éppen erre kontrázott rá egy kiváló ötlettel, megálmodta a Summer Heat Unreleased Guaranteed SBC-t.

 

Az SBC lényege annyi lenne, hogy kapunk egy pakkot, amiben garantáltan benne lenne egy olyan játékos, amelyik nem nyert Summer Heat szavazást. Olyan játékosokat nyithatnánk, mint Inaki Williams, James, Saint Maximin, vagy éppen Isco. Esetleg Kent.

Az ötletet a FIFA Reddit fórum is felkapta, s eddig még szinte csak pozitív visszajelzést kapott. Reméljük az EA Sports dolgozói is olvassák a különböző fórumokat és elkészítik a szóban forgó SBC-t. Biztosan sokaknak imponálna.

A héten érkezik a 30. TOTW keret is, íme egy előrejelzés a várható lapokról:

Igazi góleső Angliában – FUT TOTW 30 előrejelzés

×