A VALORANT legújabb skincsaládja, az Ultra szettként értékesített Elderflame, sárkányok tematikáját kapta. A hangjuk viszont rendhagyó módon készült.

Nemrég megjelent a VALORANT első Ultra szettje, az Elderflame. Biztosan sokan lecsaptak a menő sárkányos témával megáldott tartalmakra, ugyanis meglehetősen rendhagyóak lettek. Eleinte furcsálltam, amikor azt nyilatkozta a Riot, hogy elsősorban fegyverskineket szeretnének készíteni, a karakter modelleket nem kívánják módosítani. Az összes többi lövöldében személyre lehet szabni a karaktereket, így a VALORANT ilyen téren hátrányból indul. Vagy a lehető legkreatívabb fegyverskineket készítik el, vagy könnyen lehet, hogy összességében bajba keveredhet a kiadó értékesített tartalmak terén. Majd megjelent az Elderflame bemutatója és egy pillanat alatt megértettem a Riot Games terveit.

 

Nem biztos, hogy mindenkinek tetszenek az új skinek, viszont azt valószínűleg mindenki el tudja ismerni, hogy ilyen jellegű munkát nem igen lehetett még látni az FPS-ek történetében. Interaktív és rettentően újszerű megközelítése az Elderflame a „skinek kategóriájának”, s ez még csak a kezdet. Ha ilyen minőségben bővítik a játékot a fejlesztők, biztosan nem lesznek gondjaik a jövőben a játékkal.

A sárkányokhoz természetesen temérdek tűz és hörgő hang dukál. Gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy a sárkányhangok nem valóságos sárkányoktól lett kölcsönvéve, hanem mesterségesen elő kellett állítani.

Na, de egészen pontosan hogyan is történt mindez?

Isaac Kikawa dolgozott az új tartalmak hangjain. Egy nap bemutatott egy audiofájlt a munkatársaknak, ami a sárkányok hangjának bétaverziója volt. A hivatalos „Behind the Scenes” poszt szerint mindenkit lenyűgözött a végeredmény, így Kikawa verziójával álltak neki a munkálatoknak. A Riot Games munkatársa a napokban elárulta, hogy a sárkányok hangját madarak, rozmárok, tevék és tigrisek hangjából keverte ki. Később a fejlesztés során tovább tökéletesítette a hangzást, a végtermékbe egy telefonnal rögzített aligátor hörgés is belekerült.

Ha Reynázol, de nem működik a kezedben mostanság, akkor az a helyzet, hogy van egy rossz hírünk a számodra:

Titkos Reyna nerf érkezhetett az 1.03-as VALORANT frissítésben

×