A Call of Duty: Modern Warfare játékosa egy okos tippet osztott meg arról, hogy hogyan leplezzük le könnyen a wallhackelő játékosokat.

A Call of Duty során főleg az utóbbi időben, egyre több a csaló. A legszomorúbb a dologban, hogy néha nagyon nehéz észrevenni, bizonyítani a tisztességtelen játékot. Az egyik leggyakoribb csalás a wallhack, az aimbot, vagy a módosított beviteli eszközök használata. Nyilván, amikor gyanús dolgot észlelünk, reportolunk, ám nem mindig biztos, hogy jogosan jelentettünk valakit.

Miközben mondjuk az aimbot néha igen egyértelmű, a wallhack csalást igen nehéz bizonyítani.

Egy okos Reddit felhasználó egy meglehetősen egyszerű trükkel állt elő, hogy leleplezze a wallhack használóit. Azt tanácsolja, hogy helyezkedjünk el a map központjától távol, egy helyen, ahol nehezen látszódunk és várjunk. Ha az ellenfél ilyenkor is gyorsan, pontosan oda jön és lő, ahol vagyunk, egyértelmű a wallhack.

Tip: If you’re suspicious of someone wall hacking then try going to an inconspicuous spot and see if they show up. from r/modernwarfare

A videóban a játékos egy lépcsőn rejtőzik el. Az ellenség egyenesen hozzáfutott, majd lelőtte. Elvileg ez a trükk mind a Modern Warfare-ben, mint a Warzone-ban használható, mivel a wallhack használói magabiztosak, és simán ráfutnak mindenkire, akit látnak.

De ha ügyesen bújtunk el és mégis ránk találnak, ott valami nem stimmel.

Természetesen a játékosok egy része szerint a trükk vitatható, szerintük azért nem ennyire egyértelmű a dolog. Ugyanis még így sem lehetünk 100 százalékosan biztosak abban, hogy igazunk van. Néha mi rontunk el valamit, látszódunk, vagy hangosak vagyunk, és leleplezzük magunkat. A Warzone-ban nem feltétlen kifizetődő azért bujkálni, hogy csalókat leplezzünk le.

Továbbra is csak azt tudjuk javasolni, hogy ha gyanús tevékenységet észlel valaki, akkor nyomjon rá a reportra.

Neked van valamilyen biztos trükköd a csalók leleplezésére?

Az egyik kedvenc fegyvered a FAL? Nemsokára még jobb lehet

×