Érdekes kiegészítőről hullott le a lepel a Call of Duty Warzone-ban. Az egyik legnépszerűbb fegyver, a FAL kaphat komoly erősítést egy kiegészítő által.

Sok közönségkedvenc fegyver gyengült az elmúlt időkben, ugyanis az Infinity Ward kicsit fel akarta rázni a metát. Ennek okán nerfelték a Grau-t, az MP5-öt és még sok más fegyver kapott kisebb-nagyobb módosításokat.

A változások egyik nagy nyertese a FAL, mely egy igazi veterán Call of Duty puska. Használata nem könnyű, azonban ha valaki ráérez a helyes használatára, rendkívül értékes társ lehet a harcokban.

Egyetlen gyengesége az, hogy nincs automata módja, ez azonban a jövőben változhat.

Forrás: Youtube

A lelkes Call of Duty adatbányászok a játék kódjából kiolvasták, hogy bizony a FAL nemsokára komoly buffot kaphat. Nem klasszikus értelemben vett erősítésről van szó, egy tárgy lehet majd a segítségünkre.

A poszt alján a képen jól látható, hogy egy modifikáció segítségével nemsokára a FAL-ból is automata fegyvert csinálhatunk. Ahogyan persze minden kiegészítőnek, biztosan ennek is lesznek hátrányai, sőt, mivel itt egy igen OP dologról beszélünk, komoly nehezítésekre lehet számítani.

Ti szeretitek a FAL-t? Használjátok valamelyik loadoutotokban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×