Két kifejezetten izgalmas védő játékos kiszedésére van lehetőségünk. Az egyik a Premier League-ből, míg a másik a La Ligából futott be.

Tovább pörög a már hetek óta tartó Summer Heat esemény a FIFA 20 Ultimate Team-ben. Az event alatt már számtalan labdarúgó kiszedésére volt lehetőségünk, ez a lista pedig most 2 új CB-vel bővül.

David Luiz – CB – 94

Nem tudjuk, hogy mennyire tudatos döntés ez a fejlesztők részéről, de nem tudja kikerülni a figyelmünket a tény, hogy szinte az egész Summer Heat esemény a brazil és francia játékosokról szól.

Nem változik David Luizzal sem a sorminta, egy újabb dél-amerikai labdarúgó kapott speciális kártyát vele.

Luiz 94-es lapjának megszerzéséhez összesen 5 csapatot kell betörnünk, méghozzá nem is a gyengébbik fajtából. Cserébe egészen pofás statokkal van megáldva, bár a 3 csillagos gyengébbik láb és speciális mozdulatok nem annyira meggyőzőek.

Forrás: Reddit/r/FIFA

Lenglet – CB – 93

Összesített értékek alapján 1 ponttal gyengébb lett Lenglet lapja, mint David Luizé, emellett pedig a statjai sem annyira csalogatóak. Cserébe nem is olyan magasak az elvárások, és bár a különleges mozdulatai csak két csillagosak lettek, a gyengébbik lába 4 csillagot kapott.

Lenglettel sem lettünk beljebb, már ami a nemzetiségeket illeti. A Barcelona védője egy francia nemzetiségű játékos, így vele is tovább élesedik a két nemzet csatája a Summer Heat alatt.

Szerencsére ha valakinek erre a játékosra fáj a foga, annyit nem kell beáldoznia, mint kellene David Luiz esetén. A következők Lenglet összesített adatai:

Nektek a két játékos közül ki illik jobban a csapatotokba? Esetleg ti is megpróbálkoztok egy fentebb linkelt hibriddel? A komment szekcióban szívesen látjuk a legvadabb próbálkozásaitokat.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×