Szuper játékosok érkeztek a jelenleg is futó Summer Heat esemény alatt a FIFA 20-ba. A következő bomba csapat mindössze 1.5 millió coinba kerül.

Vége felé tart a FIFA 20 Ultimate Team idei szezonja, a kompetitív versenyek pedig már hetekkel ez előtt véget értek. Persze a közösség számára a fejlesztők még pörgetik a tartalmakat, így pedig mindkét fél jól jár.

Külön öröm azonban az, hogy nem kizárólag a pénzünk kisajtolására megy az EA, hanem tényleg valós tartalmat is pakolnak a játékba. A Summer Heat alatt ugyanis különleges kihívások, SBC-k és mindenféle zavazás volt, hogy friss hatása legyen a játéknak.

Summer Heat kezdőcsapat

Az nem kérdés, hogy tényleg izgalmas és jó esemény a Summer Heat, azonban semmiképp sem korrekt. A jelenlegi promóció alatt ugyanis olyan csapatot lehetett összerakni, amely simán megver egy olyat, ami akár a megjelenés óta épül.

Ehhez pedig őrülten sok pénzre sincs szükség, a következő 11 játékos nagyjából másfél millió coinból megszerezhető, azon felül már csak egy kis türelem kell hozzá.

I present to you, full Summer Heat squad with 100 chemistry
byu/gurrqh inEASportsFC

A csapat nagyrészt francia és brazil játékosokból áll, a 100-os chemistry még sem volt egyszerű kihívás a liga különbségek miatt. Mostanra azért elég komoly lapok jelentek meg, ezeknek a segítségével pedig egy ilyen őrült erős, 92-es OVR értékelésű kezdő hozható tető alá.

A leggyengébb láncszem a 74-es Paulinho, őt azonban bőven kisegíti a 93-as Firmino és a beton védelem. A bal szélen felűnik Vinícius Jr. is, aki őrült tempójával és jó labdakezelésével komoly gondot okozhat bármilyen csapatnak.

A védelemből kicsit kilóg Mbabu, a német első osztály nem igazán passzol és a nemzetisége sem segít, cserébe legalább Paulinhoval belinkel.

Ti milyen különleges csapatot építetek most, hogy már mindenki a fun felállásokra megy rá?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×