A Bocchi Tent sok PC-felhasználó számára előnyökkel jár, most a karantén idején pedig igen népszerű lett. Jobban fogy, mint valaha.

Eléggé felborult a világ, mióta a világot a koronavírus-járvány sújtja. Különösen az ázsiai országokban, például Japánban a vendéglátó-ipart, a szórakoztató-ipart, a boltokat súlyosan érintette a kialakult helyzet. Mindeközben egyes iparágak jól profitáltak a dologból. Mivel az emberek túlnyomó többségben otthon maradtak, a streaming szolgáltatók és a videojáték-kiadók igen jól jártak.

Az egyik ilyen cég, ami az időszak óra óriási sikereket ér el, az a oszakai Bauhutte vállalat, mely alapvetően gamer asztalokat, bútorokat, egyéb kiegészítőket kínál. Ha emlékeztek még, ők készítették azt a király gamer ágyat, mely megjelenésekor körbejárta a világsajtót.

Nos, úgy tűnik, hogy az általuk gyártott privát PC sátor a karantén ideje alatt jobban fogy, mint eddig bármikor.

Kép forrása: Bauhutte

Mit is tud a Bocchi (“All-Alone”) Sátor?

Kép forrása: Bauhutte

Ahogy a képen is látható, egy 1,3 négyzetméteres, 1,5 méter belmagasságú kis sátorról van szó, amibe tulajdonképpen pont befér egy PC-asztal egy székkel. Ezzel kiváló kis saját gamer tér alakítható ki a szoba egyik arra alkalmas részében. Persze ez nem egy új termék, de a Bauhutte óriási kereslet-növekedést tapasztalt a Bocchi sátor iránt. Az utóbbi hónapokban három-négyszer annyit adtak el, mint az év elején.

Kép forrása: Bauhutte

Mivel a Bauhutte a PC játékokra szakosodott, az eredeti célközönség a hardcore gamerek voltak, akik számára fontos a koncentráció a játék során. A koronavírus kitörésének kezdete óta azonban sokaknak át kellett állni a távmunkára. A jellemzően kicsi japán otthonokban kevés a szoba és a privát tér, így a nappaliban szükség volt egy külön „irodára”.

Kép forrása: Bauhutte

További előnye, hogy a Bocchi sátrakat könnyű felállítani, gyakorlatilag nincs szükség támasztókra, vagy rögzítésre. A munka elején gyorsan ki lehet nyitni, majd a végén összecsukni. A Bocchi sátor egyébként 10130 jenbe kerül, ami nagyjából 30 ezer forint.

Te használnál ilyet otthon?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×