Nemrég a játékosok egy furcsa hibára lettek figyelmesek, miközben használni akarták a Heartbeat Sensort.

A Call of Duty: Warzone talán egy legjobb eszköze a „pulzusmérő berendezés”, ami különösen hasznos, hiszen megmutatja, tartózkodik-e ellenség a közelben. A játékosok többsége, ha teheti Heartbeat Sensort hord magánál, mondjuk gránátok helyett is. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy most egy hiba miatt inkább hátrányt jelent, mint előnyt.

Ahogy arra egy Reddit felhasználó is felhívta a figyelmet, a szenzor használata gyakorlatilag jó hosszú időre befagyasztja a játékot. Amikor a játékos előveszi, a játék megáll, és jó hosszú időbe telik, míg minden visszatér a normális kerékvágásba.

Anyone else having major freeze up, when pulling out the HeartBeat Sensor? I have this issue for about a week now. from r/CODWarzone

A játékosok állítása szerint a dolog nem újdonság: a hiba valószínűleg a június 29-i frissítéssel került be, ami több fegyverváltozást hozott. A kommentek alapján elég gyakran előfordul a hiba, ám az okát nem tudják. Annyi biztos, hogy a jó kis eszköz használata jelenleg néha igen veszélyes.

Egyelőre nem tudni, hogy az Infinity Ward tisztában van-e a problémával. Valószínűleg számos egyéb hiba is szerepel a listájukon. Reméljük mielőbb javítják, addig is érdemes kerülni a Heartbeat Sensor használatát.

Nálad is ilyen hibát okoz az eszköz használata?

Akciófigyelő: 24 ezer forintnyi játékot ad most ingyen az Epic

×