Az Epic Games ezúttal is kitett magáért, csak úgy záporoztak az újabb akciók.

Múlthéten írtunk róla, hogy az Epic visszavonta az akcióját, ennek megfelelően a Conan Exiles végül mégsem kerül be az ingyenes kínálatba. Szerencsére az Epic sem ült a babérjain, a Conan helyett egy igazán remek játékkal leptek meg bennünket, ami nem más, mint a Killing Floor 2.

Akinek esetleg teljesen kimaradt volna ez a franchise az életéből, annak nagyjából úgy kell elképzelnie a játékot, mintha a Doom kapott volna egy tower defense stílusú játékmódot, na meg a legfontosabb, hogy mindez online multiplayer formájában működik. A grafikára sem lehet már panasz és a játékélmény is elképesztő, főleg ha a haverokkal toljuk.

Ezen felül érkezik a korábban beharangozott The Escapist 2, továbbá a Lifeless Planet: Premier Editionje is bekerült a kalapba. Ha a spórolás mértékét nézzük, akkor is jól jártunk, ugyanis a The Escapist 2-ért és a Lifeless Planetért 20 eurót, a Killing Floor 2-ért pedig 28 eurót kérnek a rivális platformon,

azaz 68 eurót (~24 ezer forintot) spórolhatunk az Epic Games-nek köszönhetően.

Az akció egészen jövőhét csütörtök délután 5 óráig tart, a játékok behúzásához pedig egyetlen ingyenes Epic fiókra lesz szükségünk.

Az ajánlatot erre találjátok

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ezt láttad már?

Elkelt minden idők legdrágább CS:GO skinje

×