A népszerű fiatal streamer valószínűleg súlyos depresszióban szenvedett. 26 éves korában úgy döntött, maga vet véget saját életének.

Valószínűleg sokaknak ismerős Lannia ‘Ohlana’ neve, ugyanis a Twitch-en 100 ezer követővel büszkélkedhetett. Főként CS:GO-val játszott, amihez hozzájött a Valorant is az utóbbi időben, továbbá az utazós IRL streamjeit is rengetegen követték.

 

A vietnámi-kanadai streamer rendkívül pozitív személyiség volt, valószínűleg ezért ért el ekkora sikereket a platformon. Egy fiatal, 26 éves, gyönyörű és egyben sikeres streamerről van szó, akinek az adásait átlagosan közel 300-an követték. Ezért sem értjük, hogy vajon miért is követett el öngyilkosságot.

Utolsó tweetjeiben a depresszióról és a kétségbeesettségről írt, majd ezt követte egy rövid tweet, amiben annyit írt: „senki sem hibás”. Ez volt az utolsó, amit a 26 éves Lannia megosztott a platformon.

Instagramon „Következő fejezet” címmel osztott meg egy történetet, ami egyben a búcsúlevele is volt. Ebben összefoglalta az eddigi életét és megköszönte mindazoknak, akik mellette álltak jóban, rosszban.

Az utolsó szavai a következők voltak: „gyönyörű nap van ma, menjetek ki és élvezzétek a kedvemért.”

Az öngyilkossága részletei egyelőre tisztázatlanok, csakúgy, mint Reckful esetén, aki mindössze egy hete távozott az élők sorából.


Sokat elárul az utolsó streamjének főcíme: „kell egy kis szeretet”

 

Nehéz az ilyen esetekben bölcsnek lenni. A depresszió sajnos egy komoly betegség, amit sokan képesek elbagatellizálni, pedig a lelki egyensúly is épp olyan fontos, ha nem fontosabb, mint a testi. Épp ezért van szükség jó barátokra, akikre a legrosszabb helyzetben is számíthatunk. Bármennyire is reménytelennek tűnik a helyzet, mindig van megoldás, csak néha olyan közelről próbáljuk megoldani a helyzetet, hogy épp ettől nem látjuk a teljes képet.

Ohlana, nyugodj békében!

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, keresd fel ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, akkor ezt ajánljuk figyelmedbe.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×