A népszerű streamer rengeteg embernek volt a kedvence, azt viszont már kevesebben tudják róla, hogy régen esportban is sikeres volt. Reckful 31 éves volt.

Tegnap Twitteren jelent meg a hír, miszerint elhunyt Reckful. A híresztelést nem sokkal később a volt barátnője erősítette meg.

A volt barátnő posztját a streamer szobatársa, NymN is megerősítette.

Nem, Blue Twittere nem lett feltörve és Byron szobatársa is megerősítette. A hír igaz.

Reckful tegnap több aggasztó üzenetet is kiírt a saját Twitter oldalára. Az egyikben arról ír, hogy sajnálja azokat, akiknek el kell viselniük a viselkedését. Később hozzáfűzte, nem szándékosan viselkedik úgy, ahogy.

Reckful még ugyan ezen a napon véget vetett az életének.

Reckful nem csak a Twitch egyik legnépszerűbb streamere volt. Mielőtt full-time közvetítő lett, hatalmas sikereket ért el a World of Warcraft-ban. Többek között ő volt a világ első 3000-es ratinggel rendelkező játékosa. Később Hearthstone-ban is komoly sikereket ért el, megnyerte például a 2013-as meghívásos versenyt a BlizzConon.

Az elmúlt időszakban már abszolút a Twitch-re koncentrált, ahol több mint 936 ezer embert szórakoztatott a különféle tartalmaival. Reckful IRL és főzős streamjei is rendkívül népszerűek voltak, nem csak a gaming.

Természetesen a Twitch közössége is megrendült a hír hallatán, rengetegen emlékeztek meg róla különböző posztokban.

https://twitter.com/DisguisedToast/status/1278805135573921794

Természetesen a WoW közösség is megemlékezett Reckful haláláról.

Hatalmas veszteség ez mind a World of Warcraft, mind pedig a Twitch közösségnek. Reckful egy rendkívül szerethető és jó ember volt, egy ikon távozott el közülünk.

Reckful Twitch csatornáján régi VOD-ok mennek, erre tudtok nosztalgiázni kicsit.

Ha úgy érzed, hogy neked, vagy bárkinek, akit ismersz segítségre van szüksége, keresd fel az ilyen esetekre rendszeresített 116-111 telefonszámot.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×