Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Azt gondolom, hogy az élet minden területén nagyon fontos, hogy bizonyos dolgokat humorral tudjunk kezelni. Még azokat a dolgokat is, melyek néha felbosszantanak minket. Hál’ istennek a videojáték közösség nagyon jól ismeri a humort, egy-egy gamer pedig kiemelkedő abban, hogy szórakoztasson minket.

Néha azonban észre sem vesszük, hogy mi az, ami valóban jelen van szinte minden játékban, és valójában vicces. Ilyen például az, amikor egy játék az átvezetőből átvált in-game-be és máris irányíthatjuk a karaktert. Általában ilyenkor a karakter nagyon furcsa mozgást követ, ami akkor válik igazán viccessé, amikor megpróbáljuk reprodukálni a valóságban.

Egy vicc akkor igazán ütős, ha van valamilyen valóságalapja, és itt bizony van. Ha megnézzük az elmúlt évek single player játékait, mindnél jellemző ez a furcsa mozgás a karakterek esetében. Bertie Gilbert paródiája a Twitteren jelent meg nemrég és hamar kedvenc lett: több mint 155 ezer szívecskét és 33 ezer megosztást kapott.

Valószínű egyébként, hogy a sokszor kínos mozgás és animáció a jövőben a múlté lesz, mivel ennek egyik oka a betöltés. Az új konzolok SSD-je jóval gyorsabb betöltést tesz lehetővé, így talán egyre ritkábban találkozunk majd a jelenséggel.

A borítókép illusztráció.

Ezt láttad már?

Csak szeptember végén érkezik a Mafia: Definitive Edition

×