A 2K és a Hangar 13 nemrég közleményt adott ki, hogy a terveikkel ellentétben a Mafia: Definitive Edition kiadása egy hónapot csúszik.

A fejlesztők nemrég közleményt adta ki, melyben bejelentették, hogy egy hónappal későbbre csúsztatják a megjelenést.

„A Mafia: Definitive Edition 2020. szeptember 25-én fog megjelenni” – írták.

„Ugyan eredetileg úgy terveztük, hogy egy hónappal korábban, 2020. augusztus 28-án adjuk ki a játékot, de minden időben való véglegesítése erre a megjelenési dátumra egyre nehezebbé vált a jelenlegi globális COVID-19 járvány miatt, és a legutolsó dolog, amit szeretnénk, hogy kompromisszumokat kössünk az élmény minőségével kapcsolatban” – tették hozzá.

 

„Ez a kezdetektől egy szenvedélyes projekt volt számunkra. Számos fejlesztőnk segített az eredeti Mafia létrehozásában, és mindannyian elkötelezettek vagyunk, hogy egy olyan frissített élményt alkossunk, ami méltó ehhez az időtlen klasszikushoz. Nagyra értékeljük a türelmeteket és megértéseteket, hogy a lehető legjobb Mafia: Definitive Edition élményt készíthessük el összes rajongónknak világszerte” – közölte a 2K és a Hangar 13.

Mindezek ellenére két hét múlva, 2020. július 22-én egy hosszabb betekintést tesznek közzé a Mafia: Definitive Edition játékmenetéből.

Mafia: Trilogy és a Mafia: Definitive Edition tehát 2020. szeptember 25-én várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×