Nem állnak le a leakerek. Hypex a napokban egy újabb kozmetikai csomagra bukkant, amiben egy teljesen új Outfit is megpihent. Madcap lesz a karakter neve.

Azt hinné az ember, hogy új dolgokra a leakerek csak a frissítések napján bukkanhatnak. A gyakorlatban természetesen ez máshogyan néz ki, ugyanis a fejlesztők szeretik megnehezíteni az adatbányászok dolgát. Többek között rejtett – titkosított – tartalmakkal.

Többnyire a frissítések megjelenésekor a rezidens leakerek az új tartalmak 85-90%-ra bukkannak csak rá. Ez a Fortnite esetében temérdek új Outfitet és kozmetikai kiegészítőt, valamint játékmenet-változtatást jelent. Viszont ezzel nem szoktak kiegyezni a bányászok, az aktuális ciklusokat napokig nyüstölik annak érdekében, hogy minden új tartalmat kinyerjenek a kliensből.

Madcap with set in locker via @HYPEX from FortniteLeaks

A mai nap megjelent egy poszt a FortniteLeaks Reddit fórumon, amiben egy eddig még soha nem látott gombalény került reflektorfénybe. A Madcap névre hallgató karakter egy egész szettjét tartalmazza jelenleg a kliens, amire az egyik legaktívabb leaker, Hypex bukkant rá a napokban.

Azt nem tudni, hogy mikor fog bekerülni a játékba, ám úgy fest, hogy meglehetősen jó állapotban van, így akár már napokban megérkezhet.

Azt tudtad, hogy vannak, akik egy pillanat alatt fel tudnak éledni a Fortnite-ban?

Fortnite x The Walking Dead? – Egyből újraéledhetünk egy bug miatt

×